VIRAL !! Astaghfirullah, MUNCUL AGAMA BARU YG DI BUAT OLEH PEMINAT KPOP YG DI NAMAKAN AGAMA BTS


Rasulullah saw dan para shbt bersusah payah menyebarkan agama Islam sehingga dihina, dicaci malahan sehingga ada yg mengancam ingin membunuh oleh orang2x yg membencikan Baginda. 
.
Isu ini adalah isu akidah. Agama BTS yg bari dibuat ni siap ada mengucapnya lagi kalau nak masuk. Allahurobbi. Apa dah jadi dgn umat akhir zaman. Inilah sebabnya ia menjadi haram bila menjadi fans kpop yg terlalu taksub sampai satu tahap buat tindakan tak masuk akal buat agama sendiri lagi. Minat tuu tak salah selagi mana minat tuu dapat memberi manfaat buat diri dan dapat mendekatkan diri kepada Allah SWT. Tapi yg salahnya bila terlalu taksub dan fanatik. Yaa Allah, tolonglah jangan main2x kan perkara agama ni. Perbuatan ini sudah di kategorikan sebagai MURTAD. Org yg murtad akan kekal di neraka buat selama-lamanya. 


“Ittaqullah”. 
Takutlah kalian kepada Allah. 
.
QS Al Baqarah [2]: 217:
Barangsiapa yang murtad di antara kamu dari agamanya, lalu dia mati dalam kekafiran, mka mereka itulah yang sia-sia amalannya di dunia dan di akhirat, dan mereka mitulah penghuni neaka, mereka kekal di dalamnya.
.
PERKARA NI KITA PERLU BERTEGAS. JGN SAMPAI AJARAN INI TERSEBAR LALU DAPAT MEMPENGARUHI UMAT ISLAM YG LAINNYA. LAWAN TETAP LAWAN. LAWAN KESESATAN & KEJAHILAN YG BERLAKU DI DEPAN MATA. 


Bantu Share Artikel ini supaya teman atau saudara kita tidak seperti yang di artikel.
#TolakAgamaBTS
#TolakAjaranSesat

0 Response to "VIRAL !! Astaghfirullah, MUNCUL AGAMA BARU YG DI BUAT OLEH PEMINAT KPOP YG DI NAMAKAN AGAMA BTS "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel